Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: visszatérhet Olaszországba a középpályás! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint újra a Serie A-ban futballozhat a törökországi kölcsönszerződése után az FC Barcelonához a nyáron visszatérő Miralem Pjanic. 

A 32 esztendős bosnyák középpályás posztján a Serie A egyik meghatározó futballistájaként, 2020 nyarán a Juventus együttesétől szerződött a Barcához, ám a katalán fővárosban már finoman szólva sem találta meg számításait.

A Besiktasnál eltöltött egy év után elég nehezen elképzelhető, hogy Xavi marasztalná a tapasztalt játékost, akit állítólag nagy erőkkel csábít a Napoli.

A nápolyiak az olasz bajnokság ismerős közege mellett állandó játéklehetőséget kínálnának Pjanicnak, aki ráadásul a Bajnokok Ligájában is érdekelt lenne Luciano Spalletti csapatával.

Az olasz Tuttosport szerint a Napoli egy kölcsönszerződést szeretne nyélbe ütni, amely egy évre szólna, és az olaszok állnák Pjanic fizetésének nagy részét. Kérdés mit szólnak ehhez a Barcánál, ahol még nem döntötték el, hogy értékesíteni szeretnék-e a bosnyák játékost, vagy megelégszenek egy újabb kölcsönadással.

A hírek szerint a két klub már felvette a kapcsolatot egymással; a Napoli kereste a játékost is – Meglátjuk közelednek-e az álláspontok!?