Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat rutinos játékosával az Inter – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az Inter csapata a jövő hét első felében hivatalos formában is bejelentheti rutinos labdarúgója szerződésének meghosszabbítását…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja úgy értesült, hogy az olasz bajnokság (Serie A) végeredményétől függetlenül az Inter csapata jövő hétfőn vagy kedden bejelentheti rutinos kapusa, Samir Handanovic szerződésének újabb egy évvel történő meghosszabbítását.

A nyáron már a 38. születésnapját ünneplő szlovén hálóőr 2012-es leigazolása óta már 438 tétmérkőzésen védte a Nerazzurri kapuját, gyakorlatilag egy évtizede a milánóiak első számú kapusának mondhatja magát. Handanovic 365 Serie A-s bajnokin kapott lehetőséget, az idei szezonban is egy kivételével az összes találkozón ő védett, az egyetlen kivételt a Bologna elleni pótolt meccs jelentette, melyen hátfájdalmai miatt nem tudta vállalni a játékot, távollétében Ionut Radu kapitális hibája pedig könnyen lehet, hogy a csapat bajnoki címébe került.

Handanovic egy-egy bajnoki címet és kupát nyert a milánói együttessel, a 2018-2019-es évad végén pedig az év kapusának választották a Serie A-ban.

A hírek szerint a következő idénytől Andre Onana lesz az Inter első számú kapusa, ugyanis az Ajaxtól távozó portás már előszerződést kötött a csapattal, a veterán portás pedig egyfajta mentor szerepet tölthet majd be.