Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét lapátra került a korábbi magyar szövetségi kapitány – HIVATALOS

A közelmúltban kinevezett egykori magyar válogatott szövetségi kapitány az idény végeztével máris távozik a belga bajnokságban (Jupiler League) szereplő csapata éléről.

A KRC Genk együttese hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a hat hónappal ezelőtt kinevezett német vezetőedzőjével, Bernd Storckkal.

Az 59 éves tréner ezelőtt a felvidéki DAC gárdájánál dolgozott, melyet áprilisban hagyott el, azóta munkanélküli volt. Storck Magyarországon az U20-as válogatott szövetségi edzőjeként, majd a felnőtt válogatott szövetségi kapitányaként tevékenykedett 2016 és 2017 között. Azóta a dunaszerdahelyi gárda mellett Belgiumban a Mouscron és a Cercle Brugge trénere volt.

Storck 24 mérkőzés alatt vezette csapatát, amely ezalatt 12 győzelmet, négy döntetlent és nyolc vereséget regisztrált. A bajnokság alapszakaszában a nyolcadik helyen zárt az együttes, míg az Európa-konferencialiga selejtezőjében való indulásért folytatott rájátszásban a második lett a Gent mögött, így a következő idényben nem indulhat a nemzetközi porondon.