Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid lecsapna az AC Milan sztárjára! – sajtóhír

A Marca beszámolója alapján a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid szívesen soraiban tudná az AC Milan kiválóságát, a portugál válogatott Rafael Leaot…

A madridi székhelyű spanyol napilap úgy tudja, a Real Madrid szeretné megszerezni Rafael Leao játékjogát, miután Kylian Mbappé úgy döntött, hogy marad a PSG-ben. A portugál támadó remek teljesítményt nyújtott az idény során, hatalmas szerepet vállalt az AC Milan bajnoki címében. 

Rafael Leaot 2019 nyarán a Lille-től igazolta le az AC Milan 29,5 millió euró ellenében. Bár a fiatal játékos gyorsan alapemberré vált, azonban igazi vezéregyéniség egyértelműen a 2021/2022-es szezon során lett. Leao a Serie A-ban 34 mérkőzésen lépett pályára, melyek folyamán 11 találatot és 10 gólpasszt jegyzett. Főleg az idény második felében rengeteg fontos gólt szerzett vagy asszisztot adott, az utolsó 5 bajnoki találkozója alapján 2 találat illetve 6 gólpassz köthető a nevéhez. Leaot 2024-ig köti még szerződés az AC Milanhoz, a mértékadó transfermarkt pedig 50 millió euróra becsüli piaci értékét.