Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: a korábbi Bayern-vezér üzent a Barcának!

A bajorok korábbi elnöke, Uli Hoeness az RTL-nek adott interjújában komoly kritikát fogalmazott meg a Robert Lewandowskit kergető FC Barcelona kapcsán.

Uli Hoeness még május elején még szinte biztos volt Lewandowski maradásában, korábbi szavaihoz képest azért már vele is fordult a világ. Most már arról beszélt, hogy a Bayern nem engedi el legnagyobb sztárját, aki egy olyan klubba tart, amely szerinte érthetetlen, hogy tud euró-tízmilliókat áldozni egy sztárjátékosra.

“A Barca úgy akarja leigazolni Lewandowskit, hogy fél évvel ezelőtt még 1,3 milliárdos tartozása volt… Számomra felfoghatatlan, hogy miképpen ajánlhatnak több tíz millió eurót ilyen helyzetben, amikor szinte a csőd küszöbén állnak.” – kezdett bele Hoeness.

“A Barca Németországban már csődbe ment volna ilyen működéssel!” – bökött oda a korábbi Bayern-vezér a katalánoknak, majd elmondta azt is, hogy nagyon egyszerű oka van annak, hogy Münchenben ragaszkodnak Lewandowskihoz.

“Jelen állás szerint senki nem fogja a Bayernnél elengedni Lewandowskit. Ehhez előbb gondoskodni kellene a pótlásáról, de erről még csak nem si hallani.” – így Hoeness, aki már-már vágyálmokat is kergetett Lewa kapcsán.

“Bizony el tudom képzelni, hogy marad, és még jól is játszik, gólokat szerez, majd rájön arra, hogy ‘Wow’ München az igazi otthonom, miért ne maradnék még 2-3 évre tovább a klubnál!” – vázolta a mostani állapotok szerint igencsak merész forgatókönyvet Uli Hoeness.