Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holland szakember lett a ZTE új vezetőedzője! – hivatalos

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Zalaegerszeg hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy a következő szezontól Ricardo Moniz lesz a csapat újdonsült vezetőedzője…

A korábbi híreknek megfelelően Ricardo Moniz veszi át a ZTE irányítását, a klub nem hozta nyilvánosságra, mennyi időre is írt alá a tapasztalt holland szakember. A magyar bajnokság légköre egyáltalán nem lesz ismeretlen Ricardo Moniz számára, hiszen 2012 augusztusa és 2013 decembere között a Ferencváros trénereként dolgozott.

Ricardo Moniz olyan csapatoknál tevékenykedett korábban mint a Hamburger SV és a Tottenham Hotspur, segítette többek között Martin Jol és Juande Ramos munkáját, a HSV-nál pedig ideiglenesen menedzserként is dolgozott. 

Moniz 2011 áprilisában a Red Bull Salzburg kispadját örökölte meg Huub Stevenstől, egészen 2012 májusáig ő is irányította az osztrák gárdát. A holland szakember a 2011/2012-es szezonban a bajnokságot valamint az Osztrák-kupát szintén elnyerte a csapattal. Ricardo Moniz a Fradi után megjárta Lengyelországot, Németországot, Angliát, Hollandiát, Szlovákiát és Dániát.