Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal pályázik a Juventus középpályására – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az Arsenal együttese a nyári átigazolási időszakban újra megpróbálhatja megszerezni a Juventus középpályását, aki iránt már januárban is komolyan érdeklődtek…

(Photo by Chris Ricco – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Calciomercato beszámolói értelmében az Arsenal együttese készen áll újra megpróbálni a Juventus létszámfeletti középpályása, Arthur Melo megszerzését a torinói gárdától.

A 25 éves brazil légiós 2020 nyarán került a Barcelonától az olasz rekordbajnokhoz, ahol azonban meg sem tudta közelíteni a korábban a katalánoknál mutatott formáját. Arthur a két idény alatt 42 bajnokin és 63 tétmeccsen jutott szóhoz, jobbára kiegészító szerep jutott neki, és sérülésekkel is bajlódott. A kiszivárgott hírek szerint a felek közt már januárban előrehaladott tárgyalások folytak a játékos klubváltásáról, végül azonban nem sikerült megegyezniük, nyáron azonban újra asztalhoz ülhetnek egymással.

Grémio színeiben nevelkedő Arthur 2018 és 2020 között 21 mérkőzésen lépett pályára a brazil válogatottban, de fizikai állapotából kifolyólag az elmúlt másfél-két évben csak elvétve kapott meghívót a nemzeti csapathoz.