Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: az új tanácsadó után megvan az új edző is? – sajtóhír

Francai sajtóértesülések szerint a pár órával ezelőtt új tanácsadót bejelentő Paris Saint-Germain együttese valóban elköszön Mauricio Pochettino vezetőedzőtől, akinek  az utódjával a háttrében már meg is egyezhettek.

Az ismert francia újságíró, Daniel Riolo – aki egyebek mellett arról is nevezetes, hogy Lionel Messi Párizsba szerződését elsőként jósolta meg- szerint Zinedien Zidane és a PSG szóbeli egyességet kötött a közös folytatást illetően.

Az RMC rádióműsorában nyilatkozó újságíró szerint a PSG vezetőségének, és olyan kulcsemberek, mint Kylian Mbappénak a támogatását is élvező Zidaen olyannyira hajlik a párizsi munkára, hogy feladta azon tervét, hogy a katari világbajnokságot követően Didier Deschamps örökébe lépjen a francia válogatottnál.

A kontraktus esetleges hosszáról, vagy egyéb részletekről nem nyilatkozó Riolo azt is tudni véli, hogy a PSG még a felkészülési szezon ekzdete előtt meghozná a nagy bejelentést, ami azzal is járna, hogy Mauricio Pochettino jelentős kompenzációval (20 millió euró körüli összeg -a szerk.) távozik a francia fővárosból.