Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: az elnök szerint közel a kulcsember hosszabbítása!

A katalánok első embere, Joan Laporta egy szurkolói találkozón jelentette ki, hogy a Barca lényegében mindenben megállapodott Gavival az új szerződés részleteiről. 

Mint ismert, a 17 esztendős tehetséggel már régebb óta szeretne egyességre jutni a Barca, ám eddig sikertelenül próbálkozott a klub. Most viszont Joan Laporta klubelnök szerint végre megszülethet a nagy áttörés.

“Optimisták vagyunk, hiszen az a célunk, hogy Gavi maradjon a Barcában. Tudomásom szerint az ő és az ügynöke célja is ugyan ez!” – idézi Laportát a Marca.

“Izgatott vagyunk a közös jövőt illetően, hiszen Gavi hatalmas tehetség, a Barca neveltje! Elárulom, nagyon közel állunk az egyességhez!” – így Laporta, akit a Gavihoz hasonló cipőben járó Ousmane Dembeléről is kérdeztek.

“A helyzet ugyan az, mint eddig. Ajánlatot tettünk az asztalra, ám eddig  nem érkezett válasz!” – így a klubvezető, aki egyebek mellett a Barca anyagi helyzetét is értékelte.

“Azon dolgozunk, hogy egyenesbe hozzuk a klubot anyagilag. Kritikus helyzetből indultunk, most viszont, ha a taggyűlés elfogadja a terveinket, akkor hiszem, hogy pozitív hírekről számolhatok be. Bízom benne, hogy a vártnál jóval előbb sikerül megoldanunk az anyagi problémáinkat!” – így Laporta.