Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marco Rossi: “Mindig magasabbra tesszük a lécet…”

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott Németország ellen szombat este a Nemzetek Ligájában hazai környezetben…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi természetesen elégedetten értékelt a német válogatott elleni döntetlent követően:

“Köszönöm szépen a szurkolóinknak azt a fantasztikus hangulatot, amit ma teremtettek. Azt gondolom, ezt a játékosok ki is érdemelték a teljesítményükkel ezen a meccsen. Kijelenthetjük, hogy már olyan csapatunk van, amely sosem enged. Nagyrészt Németország uralta a meccset, sokat birtokolta a labdát, de igyekeztünk magasra feltolni a védelmünket, kockázatot vállalni. Azt hiszem, ez jól sikerült, bár sajnos a gólt is ebből kaptuk, ami előfordul.

Mindig magasabbra tesszük azt a bizonyos lécet, ahogy azt szokták mondani. A játékosainknak még nyilvánvalóan fejlődniük kell, hogy minden egyes meccsen felvegyék a versenyt a legnagyobb világsztárokkal, meg kell érnünk ehhez a szinthez, de jó úton haladunk. Reméljük, hogy Angliából is el fogunk hozni majd egy vagy több pontot, ez lesz a célunk.

Nagy Zsolt fantasztikus futballista, ezt ma is bizonyítja. Mindig rengeteg kritikát kapok, amikor behívom őt. Ugyanez a helyzet Fiola Attilával. Mégis hogyan teljesítettek ők ketten ma este?! Ugye, hogy nem hordok én sem szemellenzőt?”

A három forduló után négypontos magyar csapat a júniusi meccsek közt utoljára, jövő kedden Anglia otthonában lép pályára.

A csoport aktuális állása

Standings provided by SofaScore LiveScore