Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított középpályásával a Mol Fehérvár! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbítottak portugál középpályásukkal, Rúben Pintóval.

2020 szeptembere óta erősíti a Mol Fehérvár együttesét Rúben Pinto. A portugál futballista azóta 35 találkozón tudott pályára lépni a fehérvári csapat mezében, aminek elsődleges oka egy súlyos sérülés volt, amit a legutóbbi szezon elején szenvedett el. A középpályás viszont a felépülését követően olyan jó játékkal rukkolt elő, hogy az idény végére alapemberré vált, ezzel meggyőzve a vezetőséget, hogy érdemes vele számolni a jövőben. Pinto kontraktusa ugyanis idén nyáron járt volna le a csapatnál, ám ezt végül további két évvel megtoldották. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a középpályás:

Nagyon boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk, és a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Az elmúlt idény nem volt a legjobb számomra, sajnos még nyáron súlyosan megsérültem. Ahhoz, hogy az évad második felében visszatérhettem, nagyon kellett a klub támogatása. Bízom benne, hogy a következő idényben elérjük a céljainkat.

A védekező középpályás eddig 27 bajnokin és 8 kupameccsen ölthette magára a Vidi mezét, ezeken 3 gólpasszt jegyzett.