Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges irányító a Frankfurt radarján – sajtóhír

Megbízható dél-amerikai sajtóhíresztelések szerint az Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt gárdája ismét a kontinensről készül megerősíteni játékoskeretét…

 

César Luis Merlo értesülései szerint az Eintracht Frankfurt együttese hivatalos ajánlatott tett az argentin Newell’s Old Boys együttesének 21 éves támadó középpályása, Nicolás Castro leigazolására.

A korosztályos válogatott tehetsége 2016 óta futballozik a rosáriói egylet kötelékében, melynél 2019-ben debütálhatott a profik közt. Castro az elmúlt években alapembere lett csapatának, hiszen mióta megkapta a klub kultikus 10-es mezszámát, azóta a Liga Profesional tavalyi idényében 22 fellépés alatt öt-öt góllal és gólpasszal segítette klubját. Az idei első kiírás alkalmával három találat és két előkészítés fűződött a nevéhez 14 pályára lépése alkalmával.

Emlékezhetünk rá, hogy az Eintracht múlt nyáron ugyancsak Argentínából, a River Plate gárdájától szerződtette a kolumbiai Rafael Santos Borrét, aki kulcsfigurája lett a csapat Európa-liga-sikerének.