Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A török bajnok vinné a magyar válogatott játékosát – sajtóhír

Török lapinformációk szerint a török bajnokság (Süper Lig) előző idényének bajnoka, a Trabzonspor a magyar válogatott középpályásával erősítené meg játékoskeretét…

 

turkinfo.hu értesülései szerint a török bajnoki címet 38 év után elhódító Trabzonspor együttese figyeli az olasz másodosztályú Pisa magyar légiósát, Nagy Ádámot, akit még 2025-ig köt szerződés jelenlegi klubjához.

A 26 éves középpályás a magunk mögött hagyott idényben 38 mérkőzésen lépett pályára az olasz másodosztályú rájátszás döntőjét elveszítő toszkánai együttesben, abszolút alapembernek mondhatta magát. Nagy  korábban 2016 és 2019 között már játszott Olaszországban, az első osztályú Bologna színeiben összesen 51 bajnoki mérkőzés jutott neki, de miután a 2018-2019-es idényben jobbára csak a kispadról számíthatott bevetésre, a szezon végeztével tovább állt. Az ezt megelőző két kiírást az angol Championshipben töltötte a Bristol City alkalmazásában, első évében 23, a másodikban 31 mérkőzésen lépett pályára, és bár állandó csapattag volt, a klubváltás mellett határozta el magát.

Az 58-szoros magyar válogatott középpályás évek óta alapembere nemzeti csapatunknak, az előző két Európa-bajnokságon is részt vett.