Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: nincs szüksége a Spurs-nek Eriksenre

A komolynak tűnő pletykák ellenére kiszállt a versenyből a Tottenham Hotspur, már ami Christian Eriksen megszerzését illeti. A dán támadó állítólag egy másik angol topklubnál lendítheti fel pályafutását.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Alig egy évvel ezelőtt kapott szívinfarktust a pályán Christian Eriksen. A 30 éves dán középpályás ezt követően már nem léphetett pályára az Internazionale csapatában, hiába nyerte vissza fizikai formáját a felépülését követően. Az olaszországi szabályozással ellentétben a szigetországiak sokkal megengedőbbek. Ennek volt köszönhető, hogy a téli átigazolási időszakban ingyért csatlakozhatott az újonc Brentfordhoz. A kiscsapatot pedig egy góllal és négy gólpasszal segítette a bennmaradáshoz. Eriksen röpke szerződése azonban máris lejárt a londoniaknál.

Pár hete még arról lehetett hallani, hogy a 115-szörös válogatott visszatérhet ahhoz a Tottenhamhez, ahol korábban hat és fél évet töltött el (2013. nyarától 2020. januárjáig). Csakhogy a Football London beszámolója szerint volt milánói edzőjének, Antonio Contenak nincs rá szüksége a „Sarkantyúsok” között. Így a találgatások szerint már csak egyetlen potenciális kérője maradt Eriksennek, mégpedig a Manchester United.