Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pirlo szívesen látná a Juventus mellőzöttjét – sajtóhír

Andrea Pirlo a közelmúltbeli kinevezése után máris a Juventus egyik játékosával erősítené meg török első osztályú csapata keretét…

A török Fanatik információi szerint Andrea Pirlo szívesen látná az általa irányított Fatih Karagümrük csapatában a Juventus távozás előtt álló létszámfeletti középpályását, Aaron Ramseyt.

A 31 esztendős walesi középpályás 2019 nyarán lejáró szerződésűként hagyta el az Arsenalt 11 év együttműködést követően, s amíg a PL-ben az “Ágyúsok” színeiben brillírozott és húzóember volt, addig az új közegben kevésbé találta meg számításait, távozása a sajtóban már jó ideje napirendi ponton szerepelt gyengélkedése okán. Ramsey gyakori sérülései miatt sokszor volt harcképtelen, amikor pedig játszott, akkor is jobbára csak kiegészítő emberként számítottak rá, pedig három különböző edző irányította a csapatot. Az első szezonjában 35, a másodikban 30 tétmeccsen lépett pályára, ám szerepvállalásainak nagy részét csak csereként tette meg. A legutóbb szezonban mindössze három bajnokin jutott szóhoz a Juventusban, így döntöttek a tavaszi kölcsön mellett, a Rangershez került.

Kölcsönadása után múlt tavasszal a skót klubban hét bajnokin és 13 tétmeccsen állt csapata rendelkezésére, ezalatt két gólt szerzett, de fizikai állapotával nem tudta meggyőzni Giovanni van Bronckhorst együttesét a nélkülözhetetlenségéről, és a Juventusnál sem számolnak vele többé.