Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: „Robert egy profi, száz százalék, hogy marad”

Bár a hírek szerint már tárgyalt egymással a Bayern München és az FC Barcelona, előbbinél mégis visszavárják a keretbe a nyári szabadságolást követően Robert Lewandowskit. Meddig megy még a szappanopera.

(Photo by Mateusz Slodkowski/DeFodi Images via Getty Images)

Kissé váratlanul a nyár leghosszabban húzódó transzfer történetévé eszkalálódott Robert Lewandowski müncheni elvágyódása. A veterán lengyel csatárnak ugyan még egy évig érvényes a szerződése a Bayern Münchennel, de ő mindenképp az FC Barcelona sikereiért szeretne a pályafutása utolsó éveiben küzdeni.

A bajorok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic a saját elmondása alapján vagy nagyon optimista, vagy tudja, hogy végül az egész üzletből nem lesz semmi. A boszniai klubvezető ugyanis már számolja vissza a napokat, hogy újra láthassa a lengyelt:

„Várjuk vissza őt július 12-re. Jelenleg száz százalék, hogy marad. Július 12. lesz az első munkanapja, és várjuk. Jelenleg nem gondolok másra, mert egyéb dolgom is van. Szerintem kicsit lenyugodtak a dolgok, ez a meggyőződésem. Robert egy igazi profi. Jelenleg 2023-ig szól a szerződése, és várjuk Münchenbe július 12-én.”

– nyilatkozta Salihamidzic a Sky Sport DE-nek.