Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: angol sztárklubbal hozták össze Neymart

A Daily Star meglep hírről számolt be. A brit napilap szerint ugyanis még az idei nyáron elválnak egymástól a Paris Saint-Germain és Neymar útjai. Állítólag a brazil támadót szívesen szerződtetné a Chelsea.

(Photo by Hiroki Watanabe/Getty Images)

A végre tulajdonost váltó londoniak helyzete egyre inkább tisztázódni látszik, Így pedig újra a szakmai célokra figyelhetnek. Ilyen például a Lukaku-ügy is. A hírek arról szólnak, hogy az Inter jócskán áron és értéken alul visszaszerezni kívánja a belga csatárt. A Daily Star pedig már azt is tudja, hogy Romelu Lukaku helyére egy másik igazi gólvágó érkezne a Stamford Bridge-re. Ez a személy lenne Neymar.

A harminc esztendős Neymar helye biztos a PSG-ben, ám lehet hallani olyan pletykát is, hogy Mbappé helyi félistenné válásával a brazil még inkább háttérbe szorulna. Ennek okán pedig engedélyeznék „Ney” számára a tárgyalást egy lehetséges kérővel.

Az biztos, hogy a Chelsea-nek szüksége van gólerős játékosra, aki szinte az egész támadószekcióban képes feltalálni magát. Ami tény még, hogy Neymar szerződése 2025-ig érvényes a párizsiakkal.