Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban folytatja a Frankfurt középpályása – HIVATALOS

Megtalálta új csapatát az Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt együttesétől két és fél év után távozó rutinos középpályás…

(Photo by Arne Dedert/picture alliance via Getty Images)

A 2006-os feljutás óta az olasz másodosztályba (Serie B) először kieső Genoa csapata szabadúszóként megszerezte a legutóbb az Eintracht Frankfurt csapatát erősítő Stefan Ilsankert.

A 33 éves védekező középpályás az elmúlt két és fél idény alatt 61 mérkőzést játszott a “sasok” színeiben, az utolsó szezonjában egyre kevesebb lehetőség jutott neki, mindössze 14 mérkőzésen szerepelt. Ilsanker korábban hosszabb ideig volt a Red Bull Salzburg (2009-2010 és 2012-2015), valamint az RB Leipzig (2015-2020) futballistája. Minden bizonnyal új csapata edzője, Alexander Blessin komoly szerepet játszott a választásában, mivel a német tréner korábban éveken át a lipcseiek akadémiáján dolgozott. Édesapja, Herbert Ilsanker a Salzburg kapusedzőjeként tevékenykedik.

Ilsanker 2014-es debütálása óta 61 mérkőzésen szerepelt az osztrák válogatottban, mellyel részt vett a 2016-os Európa-bajnokságon.