Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugália: hazavárják CR-t!

Nem először téma a nemzetközi sportsajtóban Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a nevelőegyesületéhez, a Sproting Lisszabon együtteséhez.

Legutóbb a lisszaboniak első embere, Bruno de Carvalho nyilatkozott arról, hogy szerinte is biztos, hogy a jelenleg az MU-ban futballozó világklasszis a Sportingnál fejezi be páratlan karrierjét.

“Kétség sem férhet hozzá, hogy nagyon szeretnék, hogy Cristiano hazatérjen, és itt fejezze be a karrierjét. Tudjuk, hogy mit jelent neki a Sporting. Cristiano a futball nagykövete, egy ikon, akinek pontosan tudjuk, hogy mit jelent a Sporting.” – idéz ia spanyol Marca című lap a klubvezetőt.

“A Sportingnál hagyománya van annak, hogy az innen induló sztárok visszatérnek a klubhoz. Nem is olyan régen Nani esetében is ugyan ez történt (2014/15-ös idényben – a szerk.), a sort pedig folytatni szeretnénk. Csodálatos dolog lenne Cristano hazatérése!” – tette még hozzá Bruno de Carvalho, aki nem árulta el, hogy mikorra vizionálja CR hazatérését, ám mint a végén is mondta, tudja, hogy rövidesen eljön a várva-várt nap.