Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: francia hálóőrt szerződtetett a West Ham United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy végleg szerződtették Alphonse Areolát a Paris Saint-Germaintől.

Hivatalossá vált, amit már hosszú ideje sejteni lehetett. Alphonse Areola a West Ham Unitedhez szerződött. A francia hálóőr számára nem lesz ismeretlen a “Kalapácsosok” öltözője, hiszen az előző szezont kölcsönben a londoni klubnál töltötte. Areola összesen 17 találkozón kapott szerepet az elmúlt idényben, ám ez is elég volt ahhoz, hogy meggyőze a West Ham vezetőségét, hogy ő lehet a hosszú távú megoldás a kapusposzton. Ezt jól mutatja, hogy a 29 éves portás 5+1 éves kontraktust írt alá új állomáshelyén. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a kapus:

Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk, az előző szezon után mindent megtettem annak érdekében, hogy itt maradhassak. A szurkolók nagyon mély benyomást tettek rám, fantasztikus volt a hangulat. Jól érzem magam itt, már a második családomként tudok tekinteni erre a közösségre, úgyhogy nem volt nehéz a döntés.

Areola kölcsönvételéért az előző szezonban 2 millió eurót fizetett a West Ham, míg most a végleges megszerzése érdekében 9,3 millió eurót kellett fizetniük a PSG-nek a transfermarkt adatai szerint.