Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “a Barca csak saját magát mentené, ha nem tenne újabb ajánlatot Lewandowskiért!”

A Bayern München tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness újfent úgy érezte, állást kell foglalnia Robert Lewandowski és az FC Barcelona kapcsán.

Kis túlzással továbbra sincs olyan nap, hogy ne a Münchenből elvágyódó lengyel klasszis esetleges barcelonai szerződésének körülményeiről és/vagy lehetőségéről olvassunk a nemzetközi sportsajtóban.

Jelen állás szerint a Barca továbbra is nagyon akarja Lewandowskit, aki még menne is a katalánokhoz, csakhogy a Bayernnél nem lelkesednek kifejezetten az ötletért, hiába tesz ajánlatokat a Barca. Uli Hoeness szerint például utóbbit már nem is kellene erőltetnie a Barcának.

“Nem tudok arról, hogy a Barca újabb ajánlatot tett volna. De amiket hallok Münchenből, azt gondolom, a Barca csak saját megát mentené, ha nem próbálkozna újra!” – idézi a Marca a Hoenesst.

“Ugyan már nincs beleszólásom a döntésekbe, de azt hiszem a Bayern üzenete eléggé egyértelmű: azt mondták, Robertnak tiszteletben kellene tartania a szerződését a klubbal. Jelen állás szerint nem látom azt az összeget, amely meggyőzhetné a Bayernt!” – tette még hozzá a korábbi klubvezető, akinek figyelmeztetése vélhetően nem tántorítja majd el az FC Barcelonát (…)