Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a Bayern megint visszautasította a Lewandowskiért tett ajánlatot! – sajtóhír

Egybehangzó spanyol és német lapértesülések szerint a katalánok újabb ajánlatot tettek a lengyel klasszis megszerzéséért, ám ezt a Bayern München visszautasította.

Mint ismert, Lewandowski nem kíván tovább a bajoroknál futballozni, és nagy álma, hogy a Barca játékosa legyen. A katalánok hetek óta keresik a lehetőségét, miképpen üthetnék nyélbe az üzletet, amely nagyon nem ígérkezik egyszerűnek (…)

(…) Például azért sem, mert Bayern nehezen akar beletörődni a klasszis távozásába,  olyannyira, hogy a hírek szerint immáron a második Barca-ajánlatot utasították vissza.

A hírek szerint a katalánok 32 millió eurót  (először állítólag 30-at – a szerk.), további 5 millió euró bónusszal ajánlottak a münchenieknek, akik annak ellenére visszadobták azt, hogy Lewandowski szerződéséből már csak egy év van hátra, és a most 33 esztendős csatársztár sem lesz már fiatalabb.

A német Sport1 beszámolója szerint a Bayern a lehető legnagyobb összeget szeretné megkapni a mértékadó Transfermarkt becslése szerint ‘csupán’ 45 millió eurót erő Lewaandowskiért, majd csak ez után vennék számításba azt, hogy mennyire menni akar a csatár.