Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg megszerezte védőjét az AC Milan – HIVATALOS

Az olasz bajnoki címvédő AC Milan gárdája a péntek esti órákban bejelentette, hogy hosszas egyeztetések után megállapodtak az AS Roma védőjének végleges megszerzéséről…

Az AC Milan csapata megerősítette, hogy a tavalyi kölcsönzés után végleg megszerezte Alessandro Florenzi játékjogát az AS Romától, akivel 2025-ig szóló megállapodást kötöttek. A kiszivárgott információk szerint nagyjából 2.7 millió euró körüli összeget fizettek a játékosért.

A “farkasok” saját nevelésű szélsője 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az egykori közönségkedvenc labdarúgó a 2019-2020-as szezon második felétől kezdve folyamatosan kölcsönben szerepelt. Florenzi összesen 280 mérkőzésen viselte a fővárosi gárda mezét. Az elmúlt időszakban a Valencia és a Paris Saint-Germain is kölcsönözte őt, mígnem múlt nyáron a Rossoneri szerezte meg. A 31 éves jobbhátvéd 24 bajnokin és összesen 30 találkozón szerepelt a milánói együttes színeiben.

Florenzi 2012 óta 49 alkalommal lépett pályára az olasz válogatottban, tagja volt a tavalyi Európa-bajnokságot megnyerő együttesnek.