Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: beárazták a csatárt, ő is távozhat!

Katalán lapértesülések szerint az FC Barcelonánál a továbbiakban nem ragaszkodnak Memphis Depay szolgálataihoz, akit valamivel több mint negyedszázad-millió euróért elengednének.

Javában zajlik az élet a katalán fővárosban, ahol szinte nincs olyan nap, hogy ne halljunk újabb és újabb átigazolási hírekről.

A katalán Sport című lap dobta be a soron következőt, mégpedig azt, hogy Memphis Depayt 25-30 millió euró ellenében elengedné a Barca, miután Xavi nem számol a 28 esztendős hollanddal. Állítólag a Barcánál már közölhették is mindezt a játékos képviselőivel.

További részletekről egyelőre nem számol a fáma, így annyi biztos, hogy, Depaynak július 11-én kell visszatérnie Barcelonába, de még az sem kizárt, hogy a csapat amerikai túráján is szerepet kap…

Az elmúlt nyáron a francia Lyon együttesétől érkező, 38 tétmeccsen 13 gólt jegyző Depay távozása máris előrevetítheti, hogy akár Raphinha, akár Ousmane Dembelé, esetleg mind a ketten (?) mégis Barcelonában folytathatják – Hosszú-hosszú nyári napok következnek (…)