Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Galtier döntött, távoznia kell a korábbi Real-játékosnak! – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a PSG újonnan kinevezett vezetőedzője, Christophe Galtier első döntéseinek egyike, hogy megnevezze a párizsiak kezdőkapusát.

A francia mester nem szeretne sem elhúzódó vitát, sem pedig megsoztott szerepeket (Navas 23, Donnarumma 26 alkalommal védett tavaly – a szerk.)  arról, hogy Gianluigi Donnarumma vagy Keylor Navas legyen-e a kezdőkapus, így egyikőjüknek távoznia kell a francia fővárosból.

A L’Equipe című párizsi lap szerint Galtier egyértelmű választása Donnarumma, ami azt jelenti, hogy a PSG elengedné Navast. A probléma ‘csupán’ annyi, hogy a Costa Rica-i kapusnak még két év hátra van szerződéséből; fizetése – talán mondani sem kell – a magas kategóriába tartozik; és Navas családjával jól érzi magát Párizsban (…)

A L’Equipe szerint a PSG 10 millió eurót szeretne kapni Navasért, amely szintén nem könnyíti meg a kapus távozását, már csak azért sem, mert ahogy a L’Equipe is fogalmaz,. Galtier mester is tisztában van azzal, hogy két ilyen kaliberű játékost luxus a csapatnál tartania, így a PSG eladni szeretné a Real Madrid korábbi játékosát.