Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Honvédnál folytatja a Kisvárda hátvédje – HIVATALOS

A jelentős nyári átalakuláson áteső Budapest Honvéd csapata a péntek esti órákban egy újabb új játékos érkezését erősítette meg…

A Budapest Honvéd csapata hivatalos oldalán keresztül számolt be róla, hogy szerződést kötött az elmúlt másfél szezonban a Kisvárdát erősítő albán válogatott hátvéddel, Herdi Prengával.

A 27 éves hátvéd a korosztályos szinten a horvát, a felnőttek közt az albán nemzeti csapatot erősíti. Annak idején a Dinamo Zagrebnél nevelkedett, majd az NK Sesvete színeiben mutatkozott be a profik közt, később a lett Riga együtteséhez szerződött. Másfél évvel ezelőtt igazolt Kisvárdára, ahol 37 magyar bajnoki mérkőzésen jutott szerephez.

“Azért vagyok itt, hogy segítségem a csapatot a minél jobb eredmények elérésében. A Honvéd egy jelentős klub, komoly ambíciókkal, beszéltem Chris Docherty sportigazgatóval és Tam Courts vezetőedzővel is, tetszett, amit felvázoltak, éreztem, hogy számolnak velem, én pedig örömmel igazoltam ide, hiszen szerettem volna Magyarországon maradni, jó csapatban játszani, és úgy érzem, hogy jól döntöttem, amikor a Honvédot választottam” – mondta el a klub hivatalos honlapjának.

A frissen igazolt hátvéd már a Honvéd negyedik új nyári szerzeménye volt Christian Gomis, Maxim Plakuschenko és Nikola Mitrovic után.

A kispestiek Tam Courts személyében a közelmúltban jelentették be új vezetőedzőjüket.