Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Cristiano Ronaldo valóban családi okok miatt nem csatlakozott eddig a csapathoz – sajtóhír

Habár már elkezdődött az előszezon a Manchester Unitednél, Cristiano Ronaldo nem csatlakozott a csapathoz eddig családi okokra hivatkozva. Ezt az indokot azonban sokan nem hiszik el, és a távozását vizionáljak, de Fabrizio Romano megerősítette a hírt.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Az átigazolási hírekben szereplő mindig jól értesült Fabrizio Romano és a The United Stand YouTube-csatorna megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo valóban “családi okok” miatt nem jelent meg a Manchester United edzésein és nem utazott a csapattal az előszezoni ázsiai felkészülési túrára sem.

A hírek szerint tényleg van valami probléma a családjában, ám hogy pontosan mi is ez a gond, arról nincs információ. Cristiano Ronaldo távolmaradásának oka még ha valóban igaz is, azt viszont nem zárja ki, hogy a portugál támadó tényleg távozni szeretne a Vörös Ördögöktől.

The Athletic a múlt hónapban arról számolt be, hogy a Chelsea új vezetősége találkozott Ronaldo ügynökével, Jorge Mendessel egy esetleges klubváltás miatt, de Bayern München és az AS Roma is szóba került már a portugállal kapcsolatban. Az MU azonban azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy a támadó nem eladó, és azt szeretnék, ha kitöltené 2023-ig szóló szerződését, ráadásul ma a csapat újonnan kinevezett menedzsere, Erik ten Hag is kijelentette, hogy számolnak Ronaldóval a következő szezonban és nem szeretné, ha távozna.