Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Ten Hag kijelentette, Cristiano Ronaldo nem eladó!

A hírek szerint a Manchester United új menedzserét, Erik ten Hagot bár sokkolta, hogy játékosa, Cristiano Ronaldo állítólag a távozásán gondolkodik, a holland szakember azonban nem enged, és mindenképpen meg akarja tartani a támadót. 

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A Manchester United újonnan kinevezett menedzsere, Erik ten Hag nyilvánosan is kijelentette, hogy Cristiano Ronaldo nem eladó, bár még nem beszélt személyesen játékossal.

The Athletic a múlt hónapban arról számolt be, hogy a Chelsea új társtulajdonosa, Todd Boehly találkozott Ronaldo ügynökével, Jorge Mendessel egy esetleges klubváltás miatt. Emellett a Bayern München, az AS Roma is szóba került már a portugállal kapcsolatban. Az MU azonban azóta is ragaszkodik ahhoz, hogy a támadó nem eladó, és azt szeretnék, ha kitöltené 2023-ig szóló szerződését. Ronaldo végül nem jelent meg a csapat első edzésein és nem tartott a csapattársaival a klub ázsiai turnéjára sem “családi okokra” hivatkozva.

Ten Hag most a United első előszezoni felkészülési mérkőzése előtt nyilatkozott CR helyzetéről.

“Ronaldo nincs most itt velünk személyes okok miatt”

– mondta Ten Hag a Liverpool elleni meccs előtt, amelyet Thaiföldön fognak játszani.

“Azonban az új szezonban is számolunk vele és nagyon várom már, hogy együtt dolgozhassunk. Olvastam a távozási szándékáról, de azt elmondhatom, hogy Cristiano nem eladó! Szerepel a terveinkben és együtt szeretnénk sikereket elérni.”

Ten Hag hozzátette, hogy bár beszélt már korábban Ronaldóval, azt nem mondta neki, hogy távozni szeretne.

“Beszéltem már vele, mielőtt ez a probléma felmerült volna, és elmondhatom, hogy nagyon jót beszélgettünk. Hogy miről, az a kettőnk dolga, de azt megerősíthetem, hogy nagyon jól kijöttünk és megértettük egymást.”