Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három csapat áll sorban a Barcelona játékosáért – sajtóhír

Bár ő maga is többször hangoztatta, mégis könnyen elképzelhető, hogy anyagi megfontolásból a holland támadónak távoznia kell a Barcelonától…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

A katalán Sport riportja értelmében a Tottenham, az Inter és a Juventus egyaránt komolyan érdeklődnek Memphis Depay megszerzése iránt, amennyiben a Barcelona a rutinos holland csatár eladása mellett döntene a nyáron.

A 28 éves holland válogatott támadó még csak tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz, azonban az idény közben kinevezett Xavi Hernández vezetőedző hosszútávú elképzeléseiben kevésbé szerepel a neve, így a helyiek szerint borítékolható a nyári eladása. Depay ezidáig 20 bajnoki mérkőzésen tíz gólt szerzett a Blaugrana színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 29 tétmeccsen szerepelt, az utóbbi időben sérülések és gyengébb formája miatt is többször hiányzott, többször csak epizódszerep jutott számára.

Ugyanakkor a játékos a közelmúltban arról beszélt, hogy ha rajta múlik mindenképpen maradni szeretne a katalán egyesületnél.

A támadó korábban 2015 és 2017 között a Manchester United színeiben már szerepelt a szigetországban, de az akkori angol kitérő kifejezetten balul sikerült számára.