Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben köthet ki az olasz válogatott csatár – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint a West Ham United csapata visszautasíthatatlan ajánlatot tett a Sassuolo támadójáért…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Alfredo Pedullá értesülései szerint a West Ham United együttese egy 40+7 millió eurós ajánlattal szerezheti meg a Sassuolo olasz válogatott támadója, Gianluca Scamacca játékjogát, akiért csapata 50 millió eurót kért korábban a Paris Saint-Germaintől, azonban a többhetes tárgyalássorozat ellenére nem sikerült megegyezniük a feleknek.

A 23 esztendős római születésű csatár a Lazio, az AS Roma és a PSV Eindhoven akadémiáján nevelkedett, de felnőtt korában a Neroverdi játékosa volt, 2017-es megszerzése óta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Scamacca átmenetileg szerepelt az alacsonyabb osztályú Cremonese és Ascoli, a holland PEC Zwolle, valamint a 2020-2021-es szezonban az olasz első osztályú Genoa alkalmazásában. Karrierje legjobb idénye éppen az előző szezon volt, amikor 36 mérkőzés alatt 16 gólt szorgoskodott össze a Serie A-ban.

A korosztályos válogatottakban évek óta állandó szereplőnek bizonyult, tagja volt a 2018-as U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmes és a 2019-es U20-as világbajnokságon negyedik helyezett korosztályos nemzeti csapatnak. Scamacca tavaly mutatkozott be az olasz felnőtt válogatottban, ahol eddig hét mérkőzésen jutott szóhoz.