Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: így köszöntött mindenkit Lewandowski!

Az FC Barcelona szerdán, Miaimiban, a  Conrad Fort Lauderdale Beach Hotel dísztermében hivatalosan is prezentálta a szurkolóknak Robert Lewandowskit, aki a k9vetkezőképpen nyilatkozott az eseményen.

Joan Laporta klubelnök vezette fel a lengyel gólzsákot, elmondva hogy öröm és büszkeség, hogy Lewa innentől a Barca mezéért küzd majd.

“Bon dia, moltes gracies!” – kezdte katalánul a csatár. “Robert a nevem, Lengyelországból jöttem, (most már) Barcelonában élek.” – váltott spanyolra Lewandowski, majd a következőkkel folytatta.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nehéz hetek vannak mögöttünk, de végül sikerült véghez vinni a klubváltást. Remélem a nehézségeknek ezzel vége, és kezdődhet a kemény munka. Részese akartam lenni ennek a csodálatos klubnak, amely elképesztően imponáló történelemmel bír. Új fejezetet akartam nyitni a karrieremben, elképesztően boldog vagyok, hogy ez sikerült. Most már minél előbb csatlakozni akarok a társaimhoz a pályán is!” – így a 34 esztendős klasszis, majd még hozzátette: “Csatárként az a legfőbb feladatom, hogy gólokat szerezzek. Számomra azonban az első, hogy a csapat nyerjen és sikeres legyen. Trófeákat akarok nyerni a Barcával, éhes vagyok a sikerre!”

A katalán sportsajtó szerint Lewandowski debütálására már a Real Madrid ellni El Clásicón is sor kerülhet!