Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végre megegyezett kiszemeltjéről az AC Milan – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint hamarosan véget érhet az olasz bajnoki címvédő AC Milan és a kiszemelt belga karmester közti szappanopera…

(Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images)

A Sky Sport Italia információi szerint a legutóbbi tárgyalásokon jelentősen közeledtek az AC Milan és a Club Brugge vezetése közt a belga csapat fiatal irányítója, Charles De Ketelaere klubváltása ügyében, aki előreláthatólag 31 millió font ellenében kerülhet az olasz bajnokhoz. Az olasz forrás szerint 48 órán belül megköthetik a megállapodást.

A 21 éves támadó középpályást remek szereplése révén az elmúlt időszakban már számtalan topligás együttessel hírbe hozták, de klubja idény közben nem volt hajlandó megválni tőle. De Ketelaere a Brugge saját nevelésű kiválósága, a felnőttek közti 2019-es bemutatkozása óta 120 mérkőzésen már 26 gólt szerzett az első csapat színeiben. Az elmúlt belga bajnoki idényben 33 fellépés alatt 14 találat és hét előkészítés fűződött a nevéhez.

A korábbi hírek szerint a Rossoneri mellett a Leeds United ugyancsak hetek óta ostromolta a belga klubot a fiatal játékos megszerzése miatt.