Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ból szerződtetett csatárt a West Ham – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően az angol bajnokságban (Premier League) versenyző West Ham United bejelentette új támadója érkezését…

A West Ham United együttese a kedd késő esti órákban erősítette meg, hogy szerződtette a Sassuolo tehetséges támadóját, Gianluca Scamaccát.

A kiszivárgott információk szerint az olasz válogatott támadójáért a “kalapácsosok” 36+6 millió eurót fizetnek, és jövőbeli eladási ára összegének 10 százaléka is az olasz klubot illeti majd.

A 23 esztendős római születésű csatár a Lazio, az AS Roma és a PSV Eindhoven akadémiáján nevelkedett, de felnőtt korában a Neroverdi játékosa volt, 2017-es megszerzése óta kizárólag kölcsönben hagyta el az együttest. Scamacca átmenetileg szerepelt az alacsonyabb osztályú Cremonese és Ascoli, a holland PEC Zwolle, valamint a 2020-2021-es szezonban az olasz első osztályú Genoa alkalmazásában. Karrierje legjobb idénye éppen az előző szezon volt, amikor 36 mérkőzés alatt 16 gólt szorgoskodott össze a Serie A-ban.

A korosztályos válogatottakban évek óta állandó szereplőnek bizonyult, tagja volt a 2018-as U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmes és a 2019-es U20-as világbajnokságon negyedik helyezett korosztályos nemzeti csapatnak. Scamacca tavaly mutatkozott be az olasz felnőtt válogatottban, ahol eddig hét mérkőzésen jutott szóhoz.

A nemzetközi sajtóinformációk értelmében a közelmúltban a Paris Saint-Germain csapata ugyancsak komolyan érdeklődött a megszerzése iránt.