Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: leigazolták Koulibaly utódját! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették a Fenerbahcétól Kim Min-Jae-t.

Igaznak bizonyultak a korábbi beszámolók, miszerint a Napoli együttese Kim Min-Jae megszerzésével igyekszik pótolni a Chelseahez távozó Kalidou Koulibalyt. A dél-koreai védő érkezését ugyanis a mai nap folyamán bejelentette az olasz csapat. A 25 éves játékos 3 évre kötelezte el magát a klubnál, de a szerződése tartalmaz egy 2 éves hosszabbítási opciót. A Napoli kifizette a Fenerbahcénak a Kim szerződésében szereplő 16.8 millió fontos kivásárlási árat, és egy új, 37.8 millió fontról szóló záradékot épített be a kontraktusába, amit a Sky Italy értesülései szerint csak külföldi csapatok aktiválhatnak.

Kim mindössze 1 éve került a Fenerbahcéhoz a Beijing Guoan csapatától. A török klubnál viszont olyan kimagasló teljesítményt nyújtott, hogy egy év után máris újabb szintet lépett a pályafutásában. A Fenernél az előző szezonban összesen 39 meccsen lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett.