Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugáliából érkezik új védő az Evertonba – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese hivatalos odalán jelentette be, hogy új védő érkezik a csapathoz Rúben Vinagre személyében.

 (Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Az Everton megerősítette, hogy egy szezonra kölcsön vette a portugál Sporting csapatától Rúben Vinagrét. A 23 éves védőnek nem lesz teljesen ismeretlen a Premier League terepe, mivel 2018 óta a Wolves alkalmazásában állt, és most nyáron adták el a Sportingnak 10 millió euróért, miután egy szezont ott töltött kölcsönben.

Vinagre a védelem bal oldalán érzi jól magát, de akár balszélsőként is bevethető. Ő az Everton második igazolása ezen a nyáron James Tarkowski megszerzése után.

A játékos a 29-es számú mezt fogja viselni, és már a Dinamo Kijev elleni barátságos mérkőzésen be is mutatkozhat a Goodison Parkban.

“Egy álom vált valóra azzal, hogy egy olyan nagy klubhoz csatlakozhatok, mint az Everton. A lehetőség, hogy ilyen jó játékosokkal és egy ilyen kiváló edzővel dolgozhatok együtt, nagyon izgatottá tesz”

– nyilatkozta Vinagre az Everton honlapjának.

A portugál védő a Sporting saját nevelésű játékosaként kezdte karrierjét, ám az elmúlt években rengeteg helyen megfordult már. Játszott az AS Monaco, az Olimpiakosz, a Coimbra és a Famalicao csapatában is.