Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: fiatal kapusért csatázik a Barca és az MU! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint mind az FC Barcelona, mind a Manchester United fontolgatja a fiatal mexikói-amerikai kapus, David Ochoa megszerzését.

A Real Salt Lake kettős állampolgársággal rendelkező, tehetséges hálóőre a 2022-es év végével szabadon igazolható játékossá válik; ráadásul az a furcsa helyzet állt elő az ő esetében, hogy nem edzhet az MLS aktuális idényében a Real Salt Lake első csapatával, amely tovább erősíti a távozásáról szóló híreket.

Ochoa jelen helyzete azért sem szokványos, mivel az előző szezonban alapembere volt csapatának.

“Sokan kérdezitek… továbbra is a Real Salt Lake játékosa vagyok. Nem edzhetek az első csapattal” – írta nemrég Instagram oldalára a kapus, akit a klubja tájékoztatása szerint az előszezonban összeszedett “sérülés” hátráltat még mindig (…)

(…) más hírek szerint a Real Salt Lake tisztában van azzal, hogy a kapus távozna, miután vannak mexikói, amerikai ajánlatai is, mi több olyan csapatok figyelik, mint az FC Barcelona vagy a Manchester United.

Egy biztos, jelen állás szerint a januári átigazolási időszakra David Ochoa szabadon igazolható játékossá válik, a többit, ahogyan mondani szokás, az idő eldönti.