Cristiano Ronaldo stílusosan jelentette be, hogy játszani fog vasárnap

Ugyan hosszú hetek óta nyílt titok, hogy a Bajnokok Ligájában való játék miatt a Manchester United klasszisa el akarja hagyni a csapatot, a következő felkészülési mérkőzésen mégis pályára lép…

(Photo by Pat Scaasi/MI News/NurPhoto via Getty Images)

A Manchester United elvágyódó kiválósága, Cristiano Ronaldo egy Instagram-hozzászólásban jelezte, hogy szándékozik pályára lépni csapata soron következő, vasárnapi felkészülési mérkőzésén a Rayo Vallecano ellen:

“Vasárnap a király játszik.”

A 37 éves labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Ronaldo távozása már hetek óta téma a sajtóban, ügynöke pedig igyekszik a kívánságának megfelelően minél több klub vezetőségével tárgyalásokat folytatni az átigazolásának előkészítése érdekében. Eddig azonban egyetlen csapat érdeklődését sem sikerült felkeltenie, sorban utasították el őt a nagycsapatok. Nem titkoltan olyan csapatban szeretne játszani, amely érdekelt lesz a Bajnokok Ligája következő kiírásában.

Emlékezhetünk rá, hogy amikor egy évvel ezelőtt a Juventust akarta mindenáron elhagyni, akkor még bajnoki mérkőzésen is pályára lépett a “zebrák” színeiben, úgyhogy a mostani játékra jelentkezése aligha jelenti automatikusan azt, hogy meghozta volna a döntését a maradásról…