Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: játékoscserére készül Guardiola a Juventusszal? – sajtóhír

Elsőre talán bizarr elképzelés, de a Calciomercato egyik legújabb értesülése szerint a Juventus és a Manchester City együttesei között felmerült Arthur Melo és Ilkay Gündögan elcserélésének lehetősége.

Nehéz megmondani a hír realitását, ám egy biztos, a két klub között nem lenne új keletű egy játékoscsere: három évvel ezelőtt Danilo és Joao Cancelo játékjogán is üzleteltek már a felek, egy igazi NYER-NYER üzletet kötve – A portugál valósággal kivirágzott Manchesterben, míg Danilo a Juve védelmének alapembere lett.

A hírek szerint a Juventus Paul Pogba súlyos sérülése miatt is szeretne új alapembert hozni a középpályára, ahol Arthur nem igazán váltotta meg a hozzá fűzött reményeket.

A még csak 25 esztendős brazil karrierje új lökést kaphatna már csak a játékstílusa miatt is Pep Guardiola kezei alatt, ahol például Ilkay Gündogan is klasszissá érett az elmúlt évek során.

A Calciomercato szerint mivel a City-t 2016 óta szolgáló Gündogan szerződése egy év múlva lejár, így nem zárható ki teljesen hogy akár a manchesteriek, akár maga a 31 esztendős német játékos a váltás mellett döntene, utóbbi új kihívásokat keresve.

Kérdés persze az, mire elég a Juventus kezdeményezése?!