Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ben folytatja a Sampdoria dán tehetsége – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a Sampdoria dán szélsője az angol bajnokságban (Premier League) készül folytatni pályafutását…

A Calciomercato információi szerint az elmúlt napok tárgyalásait követően végre megszületett az egyezség arról, hogy a Sampdoria csapata eladja tehetséges dán szélsője, Mikkel Damsgaard játékjogát a Brentford együttesének.

A 22 éves szélső az elmúlt két idény alatt 46 olasz bajnokin lépett pályára a genovaiak színeiben. Az előző idényben csupán 11 11 mérkőzés jutott neki, mivel októbertől április harcképtelen volt sérüléséből kifolyólag. Damsgaard ennek ellenére bizonyítani tudott, ugyanis már januárban is akadtak kérői, csapata azonban nem szeretett volna idény közben megválni tőle. Azt megelőzően nevelőcsapata, a Nordsjaelland színeiben mutatkozott be a profik közt, ahol három idényt töltött.

Damsgaard emellett a korosztályos válogatottakban való szerepvállalását követően 2018-ban mutatkozott be a dán felnőtt válogatottoban, ahol azóta 16 pályára lépés alatt négy találat fűződött a nevéhez.

A forrás szerint a klubváltása 17-20 millió euró közötti összeg ellenében fog megvalósulni.