Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: újabb nap, újabb első osztályú búcsúzó! – eredmények, továbbjutók

Az Olasz Kupa legjobb 64 csapata közötti párharcoknál hatalmas meglepetésre a Modena ellen máris véget ért a Sassuolo kupaidénye, amely az Empoli, a Verona és a Salernitana után már a negyedik búcsúzó az élvonalbeli együttesek közül (…) További három találkozót játszottak még hétfő este; vastaggal jelöltük a továbbjutókat.

(Photo by Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

 

Genoa (másodosztályú)Benevento (másodosztályú) 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Gudmundsson (35. és 45.), Coda (64.) illetve Glik (45+3.), Karic (90+5.)

A nem is olyan régen még első osztályú csapatok találkozója gólokban gazdagra, élvezetesre sikeredett. A hazaiaknak a továbbjutás miatt, a második félidő hosszabbításának utolsó pillanatait leszámítva nem igazán kellett izgulniuk.

 

Modena (másodosztályú) – Sassuolo 3-2 (2-1)
Gólszerzők: Falcinelli (11.), Mosti (30. és 52.) illetve Berardi (45+2. – büntetőből), Ayhan (88.)

A hétfő játéknap kétségkívül legnagyobb meglepetése a Sassulo kiesése. A Modena szervezettségével nem igazán tudott mit kezdeni a Sassuolo. Árulkodó, hogy a vendégeknek mindössze 2 kaput eltaláló lövésük volt (…)

 

Cremonese – Ternana (másodosztályú) 3-2 (2-0)
Gólszerzők: Bogdan (15. -öngól), Okereke (22.), Quagliata (60.) illetve Rovaglia (54.), Palumbo (57.)

Fordulatos mérkőzésen volt: Hamar vezetett két góllal a Cremonese; hogy aztán a második félidő lején három perc alatt egalizáljanak a vendégek; majd újabb három perc elteltével visszavette a vezetést a hazai csapat, amelyet már nem engedett ki a kezéből.

 

Bologna – Cosenza (másodosztályú) 1-0 (0-0)
Gólszerző: Sansone (65.)

Hatalmas fölényben játszott a hazai csapat, a vendégeknek még csak lövési kísérletük sem volt bő 70 perc elteltével (összesen is csak egy lett, az sem talált kaput – a szerk.), így kisebb meglepetés a végeredmény.