Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a klublegenda szerint CR-t el kellene engedni a nyáron!

A “vörös ördögök” és az angol futball korábbi ikonja, Wayne Rooney is megszólalt Cristiano Ronaldo helyzetét illetően.

Ha valaki, akkor az MU történelmének legjobb góllövője tökéletesen ismeri mind a klubot, mind pedig a korábbi harcostársat, Cristiano Ronaldot, akit szerinte el kellene engednie a klubnak. A jelenleg a DC United együttesénél dolgozó Rooney szerint mindenki jól járna ezzel a lépéssel.

“Az a véleményem, hogy hagyni kellene távozni Ronaldot!” – idézi a The Times az MU szezonnyitó bajnokiját követően Rooney-t.

“Nem arról van szó, hogy Ronaldo ne tudna játszani (Erik) ten Hag rendszerében, hiszen ő bármilyen rendszerben, bármilyen csapatban gólokat szerez. Sokkal inkább úgy látom, hogy az MU most nem bajnokesélyes csapat, Ronaldo sem küzdhet a Premier League trófeájáért, a klubnak pedig a jövőt kell építenie, megpróbálni egy bajnokesélyes csapatot összeállítani a következő 3-4 évben… Ha igazak  hírek, hogy Ronaldo távozni akar, akkor hagynia kellene, és a helyére egy olyan csatárt igazolni, aki a jövőbeni projekt részese lehet.” – folytatta Rooney, aki egy dologban biztos még szeretett klubját illetően.

“Történjék bármi, ten Hag-nak időre van szüksége, hagyni kell dolgozni!” – így az MU-nál CR oldalán mindent megnyerő korábbi harcostárs.