Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországból akar rutinos támadót igazolni az MU – sajtóhír

Egybehangzó olasz és angol sajtóinformációk szerint a Manchester United vezetősége új támadót szeretne igazolni Olaszországból…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Sport információi szerint a Manchester United vezetősége 7.6 millió fontot ajánlott a Bologna csapatának rutinos osztrák támadója, Marko Arnautovic szolgálataiért cserébe, melyet azonban az olasz sajtó szerint a klub elutasított.

A 33 éves támadó korábban éveken át szerepelt már a Premier League-ben, amikor a Stoke City (2013-2017) és a West Ham United (2017-2019) csapatait szolgálta. Arnautovic ezen kívül megfordult például a Werder Bremen (2010-2013) és a kínai Shanghai SIPG (2019-2021) alkalmazásában, tavaly nyáron tért vissza Európába az olasz csapathoz. A Serie A középcsapatának színeiben 33 mérkőzésen 14 találat fűződött a nevéhez az elmúlt bajnoki idény alatt.

A több mint százszoros válogatott rendkívül tapasztalt, PL-rutinossal rendelkező futballista, aki híres a heves vérmérsékletéről és a pályán való rendbontásairól. Ugyanakkor az átalakulóban lévő Manchester United vélhetően a tapasztalatára építene és fontos kiegészítő szerepet szánna neki. Ugyan nyilván nem direktben helyettesítené őt, az angol sajtóban felmerült, hogy a bizonytalan sorsú Cristiano Ronaldo pótlása érdekében érkezne az Old Traffordra.