Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosát vesztette el a Juventus

Paul Pogba és Weston McKennie sérülésén túl eldőlt, hogy a Juventus egy újabb meghatározó emberét lesz kénytelen nélkülözni az olasz bajnokság (Serie A) nyitófordulójában…

 

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a hétvégi felkészülési mérkőzésen elszenvedett combizom-húzódása miatt a Juventus első számú kapusa, Wojciech Szczesny kihagyni kényszerül csapata jövő hétfői szezonnyitó-mérkőzését.

A korábban az Arsenal kapuját védő 32 éves lengyel portás 2017 óta állt a torinói klub alkalmazásában. Szczesny azóta is a Binaconeri első számú kapusának számít, a bajnokságban 137, összességében 177 találkozón húzott kesztyűt. Az előző szezonban 33 bajnokin és minden sorozatot beleszámítva 40 tétmérkőzésen állt csapata rendelkezésére.

Szczesny távollétében minden bizonnyal Mattia Perin őrizheti majd az olasz rekordbajnok kapuját a Sassuolo elleni összecsapáson.

A fentebb említett két játékoson és a lengyel hálóőrön kívül különféle sérülések miatt jelen állás szerint Juan Cuadrado, Luca Pellegrini és Mattia De Sciglio sem lesz bevethető az évadnyitón.