Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a klublegenda nem ért egyet az elnök szavaival!

Mint arról mi is beszámoltunk, Florentino Pérez az Európai Szuperkupa megnyerése után bejelentette, hogy teljesnek érzi a Real Madrid keretét, így nem lesz már nyári érkező. A blancók korábbi legendás játékosa, Guti szerint pedig szükség lenne / lehet új futballistára.

A korábbi elképesztő bal lábáról ismert középpályás úgy véli, az elnök úr kisebb hibát követett el a kijelentésével, hiszen elég ránézni a blancók keretére, és látszik, hogy csatárposzton nem igazán van opciója a csapatnak Karim Benzemán kívül.

“Egyet értek Florentino Pérezzel abban, hogy a Real Madridnak sikeres  idénye volt, egy olyan csapattal, ami nem sok változtatást igényelt a nyáron. Jól igazoltak, kivéve egy posztot!” – idézi Gutit a Marca.

“Egy csatárra még nagy szükség lenne! Már tavaly is látszott, hogy itt nincs igazán opció, bizony gondba kerülhet a csapat ha Karim Benzema nem tud játszani. Benzema elképesztő játékos, a hiánya éppen ezért is könnyen végzetes lehet, hiszen nincs, aki a góljait pótolni tudná!” – tette még hozzá Guti, aki neveket nem említett, és mint mondta, ő lenne a legboldogabb, ha Karim Benzema minden egyes találkozón a pályán lehetne, de ha mégse így lesz, akkor a francia hiánya, jelen helyzetben egy már-már szinte megoldhatatlan feladat elé állíthatja a blancókat.