Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Florentino Perez a Szuperkupa megnyerése után bejelentést tett!

A Real Madrid első embere a győzelem után a nyári átigazolási időszakból még hátralévő heteket illetően beszélt konkrétumokról.

“Nagyszerű szezonunk volt, a Szuperkupa megnyerése után pedig izgatottan várjuk az új idényt. Az elmúlt évben minden jól alakult, de már csak előre tekintünk, folytatjuk a megkezdett munkát.” – idézi a blancók elnökét a Movistar.

“Fantasztikus csapatunk van, fantasztikus futballistákkal. Mr. Ancelotti pedig remekül menedzseli a keretet, nagyszerű munkát végez.” – folytatta gondolatmenetét Pérez.

“Nem foglalkozunk másokkal, más futballistákkal. Hogy mi lesz a Benzema megsérül? Reméljük nem történik ez meg, de  higgyék el, fel vagyunk készülve minden eshetőségre.” – így az elnök úr, aki lényegében rövidre zárta azt a kérdést is, hogy vajon a Real Madrid igazol-e még különösen támadóposztra játékost.

(…) és ha már Pérez Benzemát is említette… A klubvezető szerint nem kérdés, hogy a francia klasszis végre megérdemli az Aranyabdát. “Karim már tavaly is rászolgált volna az Aranylabdára, idén viszont nem kérdés, hogy még jobban megérdemli, hogy nyerjen!” – jegyezte meg Florentino Pérez.