Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiola: “be voltunk szarva”

Nem sikerült a bravúr a MOL Fehérvár FC-nek, a kölni győzelem után, hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedtek a fehérvári játékosok, akik közül ketten is nagyon csalódottan és önkritikusan nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak a találkozó után.

Fiola Attila aki csapatkapitányként vezette ki a csapatát a Köln ellen és a találkozó után őszintén válaszolt a kérdésekre.
“Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk szarva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk.”

A kapuban Kovács Dániel is hasonlóképen látta a találkozót.
“Mi volt a Köln elleni párharc tanulsága? Az, hogy meg kell tanulnunk más tempóban futballozni. Az NB I-ben nem vagyunk erre rákényszerülve, ezért is lett volna jó, ha bejutunk a csoportkörbe, hiszen ott játszhattunk volna még minimum hat meccset ilyen tempóban. Másrészt, a játékosátigazolás-politikát is megkönnyíthette volna, ha folytathatjuk a szereplésünket az Európa-konferencialigában. Így is profitálunk abból, hogy eljutottunk a playoffig, de a csoportkör jelenthette volna a jackpotot.”