Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a NETFLIX kezdhet licitháborúba a klubért

Roppant érdekes szezon kezdett meg a Manchester United. Az angol együttes kispadjára egy különleges stílust követő edző, Erik ten Hag ült le. Eközben Cristiano Ronaldo korántsem érzi már olyan jól magát az Old Traffordon, mint korábban. A szurkolók pedig legszívesebben Amerikáig üldöznék vissza a tulajdonos Glazer-családot.

(Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Nem túl sikeres, inkább csak emlékezetes időket élnek meg most a Manchester United szurkolói. A „Vörös Ördögöké” a világ egyik legnépszerűbb klubja, még ha nem is gyűjti mostanság buzgó szorgalommal a trófeákat. A MU-t az egész világon követik, így aligha meglepő, hogy a Netflix és az Amazon Prime egy virtuális csatára készül egymással.

Állítólag a két streaming óriás egymásra licitálva kívánja megszerezni a jogát annak, hogy egy pár részes dokumentum-sorozaton keresztül mutassák be a Unitedot. Az Amazon Prime-nak már egészen komoly rutinja van ebben. Az All or Nothingban korábban már foglalkoztak a Manchester Cityvel, a Sunderlanddel, a Tottenham Hotspurrel legutóbb pedig az Arsenallal.

Az „Ágyúsokkal” készített műsor az előző idényben megélt hullámvölgyet mutatta be exkluzív felvételek és interjúk segítségével. A nyolcrészes show narrátora az Oscar-díjas Daniel Kaluuya volt, aki egyébként hatalmas Arsenal-drukker.

A Sun információja szerint az Amazon 10 millió fontot fizetni a Manchesternek. Sőt, a lap úgy tudja, hogy a 2023/24-es szezonban a Newcastle Uniteddal már biztosan forgatni fognak.