Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Pakshoz az NB I-es gólkirály – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paks együttese a magyar átigazolási piac zárása előtti pillanatokban bejelentette egy régi ismerős visszatérését…

 

A Paks szerda késő este megerősítette, hogy visszatért a klubhoz a csapat korábbi saját nevelésű játékosa, Hahn János, aki tavaly nyáron a felvidéki FC DAC 1904 együtteséhez távozott az NB I aktuális gólkirályaként.

A 27 esztendős támadó azelőtt 225 mérkőzésen 69 gólt szerzett a tolna megyei csapat színeiben, Hahn 28 bajnokin szerzett 22 góljával az NB I 2020-2021-es idényének legeredményesebb játékosa volt. Tavaly nyáron légiósnak állt, azonban részben sérülései miatt mérsékeltebb teljesítményre volt képes a DAC színeiben, ahol 18 mérkőzés alatt három-három találat és előkészítés fűződött a nevéhez.

“Hirtelen jött minden, de örülök, hogy hazajöhetek. Lett volna más alternatíva is, de kizárólag a szakmaiságot helyeztem előtérbe, továbbá egyértelmű volt, ha NBI, akkor Paks. Szimpatikus a jelenlegi filozófia is, jó mérkőzésekkel indult a szezon, persze a mai találkozót leszámítva. Célom, hogy mielőbb visszanyerjem a formám, és minél többször a pályán segítsem a csapatot. Erőnlétileg teljesen rendben érzem magam, mentálisan kicsit nehéz volt az elmúlt időszak, azonban most már boldog vagyok, hogy haza tudtam jönni” – mondta el a klub honlapjának.

A Paks az új idényt 2-2-1-es mérleggel kezdte.