Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: ismét eredményes volt a szárnyaló magyar légiós – videóval

Az MLS szombati játéknapján a keleti éllovas Philadelphia Union gárdája a New York Red Bulls vendégeként lépett pályára…

A Philadelphia Union gárdája két második félidei találattal 2-0-ra felülmúlta idegenben a New York Red Bulls gárdáját. Az első félidőben a hazaiak játszottak jóval aktívabban, az Union védekezésre kényszerült és többször is nagy védésre volt szükség Blake kapustól, hogy tartsa a gól nélküli döntetlent. A fordulás után viszont két perc alatt megszerezte a vezetést a Philly, miután egy tökéletesen végig játszott ellentámadás végén Mikael Uhre a kimozduló kapus mellett gyönyörűen gurított a hálóba. A vendéglátók még inkább fokozták a nyomást, helyenként valósággal egykapuztak, Blake és a Philadelphia védelme azonban kiválóan állta a sarat, a vendégek a kontrákra játszottak. Negyedórával a mérkőzés vége előtt az Union mindent eldöntött, miután egy labdaszerzést követő lefordulásból Gazdag Dániel volt eredményes. Az Union zsinórban a negyedik meccsét nyerte meg és minden esélye megvan az alapszakasz győztesének járó Supporters’ Shield elhódítására.

A bombaformában lévő Gazdag 30 pályára lépés alatt 18 gólt szerzett nyolc assziszt mellett, így jelenleg az egész mezőnyből csak ketten szereztek több gólt nála.

New York Red Bulls – Philadelphia Union 0-2 (0-0)
Gólszerzők:ill. Uhre (48.), Gazdag (74.)
Kiállítva: Yearwood (90+4.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by SofaScore LiveScore