Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Böde Dániel mégis marad Pakson – HIVATALOS

Böde Dániel távozásának bejelentése után a szombati napon a Paks újabb közleményt adott ki rutinos játékosáról…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Paksi FC a szombati napon hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy a szerződését felbontó Böde Dániel elfogadta a klub korábbi ajánlatát és a jövőben csapatmenedzserként fog tevékenykedni, emellett az NB III-ban szereplő tartalékcsapatban léphet pályára.

A 35 esztendős támadó 2005-től 2012-ig, majd 2019 óta áll a klub alkalmazásában, a köztes időszakban a Ferencváros labdarúgója volt. Böde a két időszak alatt minden sorozatot figyelembe véve 253 tétmérkőzést játszott a tolnaik színeiben, amely során 60 gólt szerzett. Hazatérése után jobbára a védelem tengelyében játszva segítette csapata boldogulását.

A Paks már a szezon előtt felajánlotta neki a csapatmenedzseri pozíciót, majd mivel a 25-szörös magyar válogatott játékos számára az idei szezonban jóval kevesebb játéklehetőség jutott, felbontotta a szerződését a klubbal és úgy volt, hogy távozik. Böde két mérkőzésen mindössze 29 percet töltött a pályán. Minden bizonnyal a mellőzése jelentős szerepet játszott abban, hogy kérvényezte az együttműködés megszüntetését, azonban jobbnak látta, ha más pozícióban mégis marad a klubnál.